Waarom Schilderonderhoud & onderhoudstest

4 Redenen om schildersonderhoud aan uw woning of bedrijfspand te laten uitvoeren

 1. Uw woning / bedrijfspand behoudt z'n waarde.
  Natuurlijk laat u allereerst onderhoud aan uw woning / bedrijfspand uitvoeren, omdat u uw woning / bedrijfspand graag in goede conditie wilt houden. Want dan behoudt het zijn (meer)waarde. Hoe beter het verfsysteem, hoe beter uw woning / bedrijfspand beschermd is tegen allerlei weersinvloeden.
 2. Uw woning / bedrijfspand milieuvriendelijk onderhouden. 
  Verf is een chemisch product met zogenaamde 'vluchtige stoffen'. Stoffen die 'vervliegen' nadat de verf is aangebracht. Na het verdampen kan de verflaag uit gaan harden en uw woning / bedrijfspand beschermen. Door verscherpte Europese wetgeving dienen verven echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten. Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens en milieu. Maar... er is wel nóg meer vakkennis nodig om deze verven aan te brengen.
 3. Meerjarig onderhoud bespaart u kosten. 
  Omdat het onderhoud aan uw woning / bedrijfspand periodiek terugkomt, bieden wij u de mogelijkheid een meer jaren onderhoudsafspraak met ons te maken. Dat is een onderhoudsafspraak waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig en vakkundig uitgevoerd worden door ons bedrijf. Hiermee beheerst u de onderhoudskosten. Bovendien bespaart het hebben van één aanspreekpunt voor uw onderhoud, u veel tijd en kosten.
 4. Onderhoud kan het hele jaar. 
  Schildersonderhoud aan uw woning / bedrijfspand is niet gebonden aan een seizoen. Belangrijk voor duurzaam schilderwerk is, dat de relatieve vochtigheid niet te hoog en de buitentemperatuur niet te laag is. Schildersbedrijven kunnen deze omstandigheden tegenwoordig heel makkelijk beïnvloeden door afscherming, speciale materialen, verwarming e.d.
Download Onderhoudtest